time.al

Disa rrugë të Prishtinës nuk janë pastruar fare
Mjegull e dendur në Kodrën e Diellit dhe Strazhë, dukshmëria deri në 20 metra
Mickovski ‘sulmon’ Bujar Osmanin
Zaev i bindur se Maqedonia dhe Greqia do të gjejnë zgjidhje për çështjen e emrit


Versioni i plote ©2018 ikub.al